Ook wij doen weer mee met Rabobank Clubkasactie

word lid van Rabobank Alkmaar e.o. en steun de SIS!

We doen dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkasactie waarbij er een geldpot van maar liefst EUR 225.000,- valt te verdelen onder de deelnemende verenigingen. Hartstikke mooi dat dit er is en IJsclub SIS dingt graag mee naar een (bescheiden) deel van dit bedrag. Vind je dit ook mooi en draag je SIS een warm hart toe, dan kun je je stem voor ons uitbrengen. Hoe werkt het:

De deelnemende verenigingen moeten stemmen vergaren. En iedereen mag 5 stemmen uit brengen, alleen moet je daarvoor wel een Rabobank rekening hebben EN lid zijn van de Rabobank.

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat en kun je stemmen op IJsclub SIS (t/m 14 mei, dan sluit de stembus). Meer verenigingen uit Warmenhuizen en Tuitjenhorn hebben zich aangemeld en het mooie is dat ieder lid 5 stemmen mag uitbrengen. Ga dus massaal aanmelden en verdeel je stemmen over de verenigingen van Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat onze verenigingen een flink deel uit de pot ontvangen. Dat zien wij en de Rabobank graag....een aandeel in elkaar.

 

Heel veel dank,

Bestuur IJsclub SIS