Schaatsuitje naar Thialf op 9 maart as

De zon schijnt en het lijkt wel lente, toch zitten we nog midden in het schaatsseizoen. Als het niet op onze eigen natuurijsbaan kan, dan maar op kunstijs. We organiseren daarom een schaatsuitje naar Thialf in Heerenveen op zaterdag 9 maart a.s. (onder voorbehoud dat onze eigen baan niet open gaat).

Vertrek

We vertrekken per touringcar op zaterdag 9 maart om 11.00 uur vanaf het SIS terrein (Oostwal 29 in Warmenhuizen). Na aankomst in Thialf kan er vanaf 12.30 uur geschaatst worden. De bus vertrekt om 16.00 uur weer richting Warmenhuizen.

Kosten

Voor (jeugdschaats)leden en donateurs van de Sis Warmenhuizen is de prijs EUR 5,- per persoon.

Als je geen lid of donateur bent, kost het EUR 12,50 per persoon. In deze prijs zit de busreis en de toegang tot Thialf. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgeven

Zin om mee te gaan? Geef je dan op via email (ijsclubsis@gmail.com) en doe dit voor 1 maart a.s. Vermeld daarbij je naam en adresgegevens, telefoonnummer en het aantal personen dat je aanmeldt. Geef ook aan of je lid/donateur bent.

Mocht het nu overhoopt keihard gaan vriezen en er kan geschaatst worden op onze eigen baan, dan zullen we dit uitje annuleren.

Met heel sportief en zonnige groet,

Bestuur IJsclub Sis Warmenhuizen